Shpërndahen Bibla afër shkollës ‘Dardania’ në Prishtinë, flet drejtori i shkollës

Para Shkollës Fillore të Mesme të Ultë “Dardania” në Prishtinë, këtë të mërkurë disa persona kanë shpërndarë fletushka dhe libra fetarë për fëmijë.

Lajmi është bërë i ditur fillimisht nga faqja “Vrojtuesit e lagjes – Prishtinë” në Facebook, ku janë publikuar edhe pamjet e librave, ndërsa është bërë thirrje për reagim nga organet kompetente.

Kategoritë
LajmeVendi