Shqipëria nën “pushtetin” e shiut, Rama merr masat për natën: Mbi 100 efektivë nga FA dhe Emergjencat Civile udhëtojnë drejt Shkodrës

Kryeministri Edi Rama njofton nëpërmjet një postimi në Facebook se mbi 100 efektivë nga Forca Tokësore dhe Baza e Mbështetjes për Emergjencat Civile, mjete të larta, mjete lundrimi dhe pajisje të posaçme për situata përmbytje i janë shtuar skuadrës së efektivëve në Shkodër për të shtuar forcën dhe shpejtësinë e reagimit në çdo situatë problematike që reshjet mund të sjellin gjatë natës e në vijim.

Kategoritë
LajmeRajoni