Shqiptarët në veri: Rrymën nuk ia paguajmë kompanisë serbe

Disa qytetarë shqiptarë në veri të Mitrovicës, thonë se nuk do të paguajnë rrymën e shpenzuar, nëse paratë e tyre i shkojnë një kompanie serbe, shkruan REL.

Më 21 qershor, Kosova dhe Serbia kanë arritur te një dakordim, që i hap rrugë faturimit të rrymës në veri.

Kategoritë
LajmeVendi