‘Shuplakë,shkelma dhe grushta’, pretendohet se Tatlises ka përdorur dhunë ndaj ish-gruas së tij deri sa ishin të martuar

Aysegul Yildiz ish-gruaja e Ibrahim Tatlises pretendohet se është dhunuar nga Tatlises në kohën kur ishin bashkë

Pretendimet për dhunë ka sjellur mësuesja e Aysegul Yildiz, e cila në atë kohë shkonte në shtëpinë e saj për të mbajtur kurs për gjuhë angleze

Ülkü Gözen Stewart, e cila jeton në SHBA, deklaroi se e njeh İbrahim Tatlıses që në moshën 18-vjeçare, në jetën e saj ka hyrë si fanse dhe megjithëse nuk i ka dalë nga admirimi, ata janë afruar me Tatlıses dhe kanë qenë mjaft të sinqertë që. shkojnë për darkë në familjen e tyre dhe për të qenë dëshmitar martese. Stewart shtoi se në vitin 2003, Ibrahim Tatlıses e thirri atë në telefon dhe i kërkoi Ayşegül Yıldız të jepte mësim anglisht

Ülkü Gözen Stewart, e cila gjithashtu foli për një incident të përjetuar nga İbrahim Tatlıses dhe Ayşegül Yıldız, tha, “Ishte dita kur Ayşegul erdhi një herë në shtëpinë time në Beşiktaş; dhe tha më ka goditur me shuplakë, shkelma, grusht që kur jam me Ibrahimin çdo dy javë më godet por jam mësuar me këtë“

Kategoritë
LajmeTë ndryshme