Siria feston Krishtlindjet

Ka më pak se një javë deri në vitin e ri.

Ndërsa lamë pas 2022-shin dhe hymë në 2023-shin, festimet e Krishtlindjeve filluan në shumë vende.

Një nga vendet që festoi Krishtlindjet ishte Siria.

Konfliktet që kanë vazhduar në Siri që nga viti 2011 nuk i lanë në hije festimet e Krishtlindjeve as këtë vit.

Krishtlindja festohet në Damask

Në kryeqytetin e vendit, Damask, kanë nisur festimet e Krishtlindjeve.

Në kuadër të festimeve, teksa qytetarët sirianë zbrisnin rrugëve dhe rrugëve, u pa se nëpër rrugë kishte edhe pisha artificiale.

Kategoritë
BotaLajme