S’ka lijë të majmunit në Kosovë, pacienti i dyshuar rezulton negativ

Ministria e Shëndetësisë (MSH) dhe Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike (IKSHPK) kanë bërë të ditur se mostra e pacientit  të dyshuar në Linë e majmunëve, e dërguar për testim në Laboratorët e Holandës ka rezultuar negative.

Në një njoftim për media MSH, ka treguar se janë kthyer rezultatet e pacientit të dyshuar me Lijën e Majmunit.

Kategoritë
LajmeVendi