Specialja cakton për në prill katër seanca ndaj “Thaçit e të tjerëve”

Gjykata Speciale gjatë muajit prill ka caktuar katër seanca në rastin e Hashim Thaçi, Kadri Veseli e Jakup Krasniqi si dhe Rexhep Selimit.

Sipas kalendarit të gjykimeve, seanca e parë do të mabhet më 3 prill, datë kjo kur edhe do të nisë gjykimi.

Seanca në këtë rast janë caktuar edhe për datat 4, 5 prill dhe 11 prill.

Në seancën e 11 prillit pritet të fillohet me paraqitjen e provave të Prokurorisë, respektivisht me dëgjimin e dëshmitarëve.

Kategoritë
BotaLajmeVendi