Stoltenberg: Anëtarët e NATO-s “të gatshëm të ulen dhe të trajtojnë” shqetësimet e Turqisë

Stoltenberg: Anëtarët e NATO-s “të gatshëm të ulen dhe të trajtojnë” shqetësimet e Turqisë

Stoltenberg: Të gjithë anëtarët e NATO-s janë “të gatshëm të ulen dhe të trajtojnë” shqetësimet turke të sigurisë, “përfshirë kërcënimet që i vijnë Turqisë nga PKK”.
Kategoritë
BotaLajme