Sudan: Kështu duket Kryeqyteti Khartoum pas luftimeve të ashpëra që po zhvillohen atje

Një udhëtim nëpër kryeqytetin dikur “të gjallë” të Sudanit zbulon shkallën e shkatërrimit pas disa ditëve të luftimeve.

Luftimet shpërthyen në vend dhjetë ditë më parë dhe qindra njërëz janë vrarë.

BBC ka verifikuar vendndodhjen e kësaj videoje të rrjeteve sociale, por jo datën e filmimit.

Kategoritë
BotaLajme