“Të revoltuar nga fundosja e Malit të Zi”: Qytetarët bllokuan rrugët në disa qytete për dy orë

Bllokadat në hyrjet në Mojkovc, Nikshiq dhe Cetinje të organizuara nga grupe qytetarësh kanë përfunduar pas dy orësh e gjysmë.

Policia ka devijuar trafikun për shkak të bllokimeve në rrugët Podgoricë – Cetinje dhe Budva – Cetinje.

Bllokada e parë ishte afër Cetinjes, ku turma bllokoi rrethrrotullimin në hyrje të qytetit.

Ata parkuan disa makina në rrugë. Një pjesë e makinës ka targa të mbuluara.

Disa media paraprakisht kishin paralajmëruar bllokada rrugore në disa qytete malazeze, duke iu referuar “deklaratave të grupeve të qytetarëve”, pa përmendur asnjë emër.

Predrag Vushurovic nga Lëvizja Ima nas njoftoi të hënën në fund të protestës se të nesërmen do të bllokojë të gjitha qytetet në Mal të Zi.

Ata deklaruan se janë të revoltuar nga aktualiteti dhe “mbytja e Malit të Zi dhe gjithçka që është malazeze”.

Kategoritë
LajmeRajoni