Telefoni legjendar Nokia 6310 është rikthyer, 20 vjet pas prezantimit të origjinalit

E njohur si “tullë” është rikthyer në një edicion të ri për të shënuar njëzet vjetorin e prezantimit të modelit origjinal.

Pajisja vjen në formën origjinale të telefonit Nokia 6310, me një bateri të veçantë që mund të zgjasë për javë midis dy karikimeve, një kuti të qëndrueshme dhe lojën klasike të viteve ’90 Snake.

Nokia 6310 vjen me ndryshime delikate si veçori moderne, duke përfshirë butona më të mëdhenj, një menu të zgjeruar dhe një radio FM me valë. Telefoni i ri është ridizajnuar, me butona më të mëdhenj dhe një ekran. Ajo ka një strehë të fortë polikarbonati, sipas kompanisë, mjaft të fortë për t’i bërë ballë sfidave të përdorimit të përditshëm.

Adam Ferguson, drejtor i marketingut të produkteve në HMD Global, tha se “Ato nuk janë bërë më siç ishin një frazë nga e cila hoqëm dorë. Ne vazhdojmë të ofrojmë atë cilësi të njohur ndërtimi kur bëhet fjalë për të gjitha pajisjet tona. Ne kemi prezantuar së fundi i ri Nokia XR20. një telefon inteligjent që mund të përballojë gjithçka që jeta i vë përpara, që për mua është telefoni Nokia 3310 në një smartphone për epokën moderne, dhe tani telefoni Nokia 6310 është kthyer, dhe më i mirë se kurrë më parë”.

Kategoritë
Të ndryshmeTeknologji