Thierry Henry është i martuar me Boshnjake për 15 vjet dhe ata përpiqen të mbrojnë privatësinë e tyre.

Futbollisti Thierry Henry prej 15 vitesh është i martuar me Andrea Rajaçiqin nga Sarajevë. Pavarësisht se jeta e tij private intrigon publikun, ai rrallëherë flet për të.

Përkatësisht, Andrea dhe Thierry u njohën në Spanjë, ku jetonte motra e saj. Së shpejti ata filluan një lidhje dashurie. Në atë periudhë mediat amerikane e quajtën Andrean modele, gjë që e shqetësoi shumë.

“Unë jam një person shumë i ndjeshëm ndaj privatësisë dhe nuk do të doja të bëja asnjë deklaratë. Ju vetë e dini se si është me njerëz si Thierry dhe çfarë lloj presioni janë personazhet publike,” filloi ajo.

Më pas ajo konfirmoi thashethemet se të dy janë në lidhje prej disa kohësh.

“Nuk kam modeluar asnjëherë, edhe pse ka qarkulluar në media, por menaxhmentin e kam mbaruar në Amerikë. Nuk do të doja të zbuloja më shumë se kaq, sidomos tani. Ndoshta do të ndryshoj mendim pas një kohe, por për tani, kështu është”, tha ajo më herët.

Ajo u martua me Thierry në vitin 2008. Ata kanë tre fëmijë: djemtë Gabriel dhe Tristan dhe vajzën Tatiana. Futbollisti ka një vajzë, Thea, nga martesa me Claire Merry.

Nëna e Andreas, Tatjana, është mësuese e gjuhës ruse dhe Nebojša, një kirurg plastik i respektuar, i cili punon në Kuvajt.

Kategoritë
Sport