TikTok aplikacioni më i popullarizuar në 2022, i shkarkuar nga 875.2 milionë përdorues

Në vitin 2022, aplikacioni kinez TikTok u shkarkua nga 875.2 milionë përdorues përmes platformave Google Play dhe Apple App Store, njoftoi portali Statista.

Këto të dhëna tregojnë se TikTok ishte aplikacioni më i popullarizuar i videove celular për sa i përket shkarkimeve vitin e kaluar.

Aplikacioni YouTube u shkarkua nga 190.8 milion përdorues dhe Netflix nga 179.7 milion konsumatorë.

Kategoritë
LajmeTë ndryshme