Tmerr në ajër, bien maskat e oksigjenit, pasagjerët përballen me të papriturën në avion (Video)

Pasagjerët e një avioni janë përballuar me një situatë të frikshme, pasi për shkak të një problemi janë detyruar të vendosin maskat e oksigjenit.

Avioni ishte nisur nga Varshava për në Bruksel, por është detyruar të bëjë ulje emergjente pas 40 minutash. Për shkak të një problemi në  kabinën e avionit, pasagjerëve u është kërkuar të vendosin maskat e oksigjenit deri në ulje.

https://www.instagram.com/reel/CcPqF4aob1M/?utm_source=ig_embed&ig_rid=912b3636-362d-4a38-9f26-a33a97b42bb7

Pavarësisht panikut, pasagjerëve iu kërkua të mbanin maskat deri sa avioni të ulej dhe të ruanin qetësinë.

Kategoritë
BotaLajme