Trajnohu dhe punësohu! Qendra e Dëgjimit ”ABE” shpall konkurs pune në Prishtinë dhe në Prizren

𝐊𝐎𝐍𝐊𝐔𝐑𝐒 𝐏𝐔𝐍𝐄

Keni dëshirë të keni një profesion me trajnim profesional, të jeni specialiste e aparateve të dëgjimit?

𝐕𝐥𝐞𝐧ë 𝐯𝐞𝐭ë𝐦 𝐩ë𝐫 𝐤𝐚𝐧𝐝𝐢𝐝𝐚𝐭𝐞 𝐟𝐞𝐦ë𝐫

Jemi duke zgjeruar ekipin në pikat tona:
Prishtinë
Prizren

Ofrojmë bashkëpunim për ato që kërkojnë seriozitet në punë

Përvoja e punës nuk është e obligueshme

Përparësi kanë kadidatet nga mosha 18-24 vjeç dhe me drejtim në fushën e shëndetësisë.

Për më shumë info kontaktoni:
049 391 303

Kategoritë
LajmeTë ndryshme