Trik i mrekullueshëm: Foshnja pushon së qari dhe bie në gjumë sapo mami e vendos mbi mace

Mijëra video të lezetshme mund të gjenden në internet, në të cilat personazhet kryesore janë foshnjat dhe kafshët shtëpiake.

Njëra prej tyre në të cilën një mace vë në gjumë një foshnjë ka fituar popullaritet të madh që kur u postua në Reddit pak ditë më parë.

Përkatësisht, nëna fillimisht mban në krahë foshnjën që qan. Më pas e vendos atë në mënyrë që koka në shpinë të jetë një mace. Pasi ulet rehat, foshnja pushon së qari dhe vendoset edhe më rehat mbi macen, e cila nuk ka lëvizur as më të voglën.

“Macja ime mund t’i vërë në gjumë foshnjat. Ndoshta disa prindër duan ta punësojnë atë?” ka shkruar pronari me njoftim.

Shumë ishin të emocionuar nga ky truk me rënien në gjumë.

“A është kjo për shkak të tjerrjes? Edhe mua më vë në gjumë”, “Macja shikoi kamerën me shprehjen “Po i numëroj orët dhe pres të paguhem”, “Kam fëmijë pesë javë e tre vjet. i vjetër dhe unë do të doja të flisja me ju për këtë.” për të marrë hua këtë mace.” shkruanin njerëzit entuziastë.

Kategoritë
FunTë ndryshme