Tualeti në gjendje të tmerrshme në QKUK (Foto)

Në shumë raste nyjet sanitare në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës janë të dëmtuara, vjetëruara dhe jofunksionale.

Këto foto të dërguara nga një lexues i cili thotë se gjenden në Klinikën e Kirurgjisë, shfaqin gjendjen e tmerrshme të një tualeti.

QKUK në stafin e saj ka dhjetëra punëtor të shërbimeve teknike të cilët përveç tjerash merren edhe me meremetimin e infrastrukturës sanitare në klinika, por megjithatë kjo nyje ka mbetur në këtë gjendje.

Kategoritë
LajmeVendi