Turke në Holandë, e ndoqi grabitësin me një leckë pastrimi,u shpall hero në vend (Video)

Latife Peker, e cila drejton furrën e djalit të saj në Deventer, Holandë, e ndoqi grabitësin me një leckë pastrimi për të grabitur dyqanin. Pekeri u shpall hero në vend.

Një incident ka ndodhur në Holandë që ka habitur ata që e kanë parë.

Latife Peker (48) nga Konya, e cila jeton në qytetin e Deventer, po qëndronte para furrës së djalit të saj.

Në atë moment një hajdut ka hyrë në dyqan dhe Pekeri ka spërkatur grabitësin, i cili ka hyrë në furrë me një litar në dorë, me një leckë pastrimi dhe pastrues xhami.

Ndërsa ato momente u pasqyruan në kamerat e sigurisë, Latife Peker me veprimin e saj u shpall ‘nënë e guximshme’ në vend.

Ai e zmbrapsi grabitësin ngatërrestar me mjete pastrimi në dorë. Shumë mesazhe mbështetjeje ranë mbi Pekerin.

Kur bukëpjekësja e guximshme në pamje fillon të godasë hajdutin me leckën dhe materialet e pastrimit në dorë, sulmuesi i habitur nga ajo që po kalon, gjen zgjidhjen për të shpëtuar kur një klient hyn në furrë.

Peker, nëna e tre fëmijëve, e cila po pastronte në momentin që hajduti hyri, tha: “Dikush që hyri në dhomë u drejtua drejt kasafortës. Unë kisha një leckë pastrimi dhe detergjent për pastrimin e xhamit. Nuk e kuptova se ai kishte një linjë në dorën e tij.Nuk e mendoja vdekjen”. tha.

Kategoritë
BotaLajme