Turma të mëdha në kufijtë e Kroacisë me BiH dhe Serbinë, që presin në radhë për gjashtë orë

Turma të mëdha janë vërejtur sot në pikat kufitare ndërmjet Kroacisë dhe Bosnje-Hercegovinës, por edhe ndërmjet Kroacisë dhe Serbisë.

Edhe pse pas hyrjes së Kroacisë në Shengen, nuk ka më ndalesa në kufijtë me vendet e tjera të Bashkimit Evropian, turma të mëdha tani po krijohen në kufirin e Kroacisë me Bosnjë-Hercegovinën dhe Serbinë.

Në kufi, njerëzit presin radhën deri në 6 orë. Turma më e madhe është shënuar në pikën kufitare ndërmjet Serbisë dhe Kroacisë në Bajakovë. Në Tovarnik dhe Principovac ka një turmë të madhe, raportojnë mediat kroate.

Në kufijtë me Bosnjën dhe Hercegovinën, turma më e madhe është në pikat kufitare afër Hrvatska Dubicës dhe Hrvatska Kostajnica dhe Jasenovac.

Gjithashtu ka turma të mëdha në kabinat e pagesës. Në autostradën A2 Zagreb-Macelj, afër vendkalimit të pagesës Trakošćan në drejtim të Sllovenisë, radha është rreth 500 m, dhe qarkullimi është i ngadaltë edhe nga pika e pagesës Trakošćan në drejtim të Sllovenisë. Ekziston gjithashtu një kolonë e madhe në kabinën e pagesës në Lindjen e Zagrebit.

Kategoritë
LajmeRajoni