Turqia, konfiskohet një libër antik prej ari 24-karatësh

Njësiti i xhandarmërisë në Erzincan ndërmori një operacion kundër kontrabandimit të antikiteteve gjatë së cilës u konfiskua një libër i bërë nga ari i pastër 24-karatësh.

Forcat turke të sigurisë sekuestruan një libër të lashtë të artë nga kontrabandistët në lindje të Türkiye-s.

Njësiti i xhandarmërisë në Erzincan ndërmori një operacion kundër kontrabandimit të antikiteteve gjatë së cilës u konfiskua një libër i bërë nga ari i pastër 24-karatësh.

Libri antik peshon 165 gram dhe përbëhet nga 14 faqe, në të cilat ka mbishkrime hebraike dhe simbole të judaizmit.

Në operacion u arrestuan të paktën 4 persona. Të dyshuarit më pas u liruan.

Kategoritë
BotaLajme