Twitter mbushet me lotë e Neymarit

NEYMAR nuk i fsheh dot lotët pasi Kroacia e përjashtoi Brazilin nga Kupa e Botës në Katar.

Twitter ka qenë i mbushur me foto të yllit brazilian duke qarë në fushë pasi kuptoi se së shpejti do të merrte një biletë avioni në shtëpi dhe sërish do të humbiste një medalje në kompeticionin më të madh të futbollit në botë.

Ndërsa disa i shijojnë lotët e Neymar, të tjerë e simpatizojnë thellë.

Kategoritë
Sport