Ushtarët rusë e shkelin qëllimisht me tank komandantin e tyre në Ukrainë, thonë zyrtarët perëndimorë

Komandanti i brigadës ruse në Ukrainë është vrarë nga trupat e veta, pretendojnë zyrtarët perëndimorë.

Një komandant i brigadës ruse në Ukrainë është vrarë nga trupat e tij, kanë pohuar zyrtarët perëndimorë, shkruan SkyNews

Koloneli Medvechek, i cili komandonte brigadën e 37-të besohet se është shkelur qëllimisht me tank nga ushtarët e tij.

Një zyrtar, emri i të cilit s’është bërë i ditur, tha: “Komandanti i brigadës u vra nga trupat e tij dhe u vra nga trupat e tij, besojmë, si pasojë e shkallës së humbjeve që janë marrë nga brigada e tij”.

“Ne besojmë se ai u vra nga trupat e tij qëllimisht. Ne besojmë se ai u vra nga trupat e tij.”

Zyrtari shtoi se një gjeneral-lejtnant që komandonte Ushtrinë e 49-të të Armëve të Kombinuara ka vdekur gjithashtu në luftime, duke e bërë atë gjeneralin e shtatë rus që u vra në luftime që nga fillimi i pushtimit.

Kategoritë
BotaLajme