Ushtari amerikan i UÇK-së thotë se Murati dështoi të kalojë testin e Intelegjencës në Ambasadën Britanike

Ushtari amerikan i UÇK-së, Michael Spath, ka thënë në një status se ministri i Financave, Hekuran Murati, nuk është i kualifikuar që të ushtrojë detyrën për shkak se kishte dështuar të kalojë Testin e IQ-së në Ambasadën e Britanisë së Bashkuar.

“Ky person nuk është i kualifikuar për të qenë në asnjë pozicion qeveritar ose zyrtar,,, gjë që tashmë mund të shihet qartë nga Testi i tij i IQ-së në Ambasadën e Mbretërisë së Bashkuar, të cilin ai e dështoi qartë për t’u punësuar.”, thotë Spath në statusin e tij.

Ky është statusi i plotë i Spath:

Mirëmbrëma

Në këtë moment po kërkoj që z. Hekuran Murati të shpallë dorëheqjen e tij nga të gjitha çështjet politike brenda qeverisë aktuale.

Ky person nuk është i kualifikuar për të qenë në asnjë pozicion qeveritar ose zyrtar,,, gjë që tashmë mund të shihet qartë nga Testi i tij i IQ-së në Ambasadën e Mbretërisë së Bashkuar, të cilin ai e dështoi qartë për t’u punësuar.

Gjithashtu pa asnjë dyshim ai është kundërshtari më i madh dhe si Figura Politike shfaq Urrejtjen më të madhe ndaj Veteranëve të UÇK/UÇK-së, me akuza të pambështetura dhe dezinformata.

UÇK-ja ishin çizmet në terren për NATO-n, e cila përfshin gjithashtu Seal Team Six, C.T.A S.A.S. dhe të tjerë.

Deklarata të tilla si ne jemi mercenarë dhe deklarata të tjera të pambështetura ose të pajustifikuara që djegin Veteranët e Luftës janë të papranueshme dhe një turp për çdo ushtar, veteran në të gjithë botën, në të kaluarën, të tashmen dhe të ardhmen.

Unë vetë si Ranger, Snajper, Instruktor i Ushtrisë Amerikane dhe pjesë e Grupit më të madh të të gjithë UÇK-së, po shqyrtoj gjithashtu një padi për deformim në dy pjesë.

Një kundër Partisë Politike të VV-së dhe kundër z. Hekuran Murati, ku duhet të hapë të gjitha kredencialet.

Pra, në fund të fundit ai dhe të tjerët janë një turp total për një komb të madh të quajtur Kosovë 🇽🇰

Plus për të gjithë ata që kanë shërbyer në ndonjë ushtri në botë

Turp të keni zoti Murati.

DËRHEQJENI NGA POZICIONI JUAJ PËR TË MIRËN E NJË SHTETIT TË MADH QË QUHET KOSOVA 🇽🇰

Michael Ë Spath

Ranger Ajror i Ushtrisë Amerikane

Veteran i Luftërave të Huaja

Qytetar i Kosovës

Kategoritë
LajmeVendi