Volkswagen po lanson një version prodhimi të modelit elektrik ID në mars.

Volkswagen do të prezantojë zyrtarisht versionin e prodhimit të modelit elektrik ID.Buzz më 9 mars.

Kur të dalë në treg, evropianët do të jenë në gjendje të zgjedhin midis versioneve më të gjata dhe më të shkurtra me bazë rrotash, dhe modelet komerciale do të jenë gjithashtu të disponueshme. Gjithashtu, në Kontinentin e Vjetër pritet një version vetëdrejtues.

Modelet bazë duhet të ofrohen me lëvizje me rrota të pasme dhe 200 kuaj fuqi, ndërsa versioni më i fuqishëm duhet të ketë lëvizje me të gjitha rrotat dhe 300 kf. Gjithashtu, duhet të ketë tre bateri me kapacitet të ndryshëm.

ID.Buzz mund të mos jetë në gjendje të përputhet me suksesin e ID.4, por gjithsesi mund të jetë një nga makinat elektrike më të rëndësishme të Volkswagen. Siç është rasti me “Bug”, dizajni i furgonit të VW mbetet legjendar, kështu që ky model mund të tërheqë klientët në të gjithë linjën e automjeteve elektrike të markës gjermane, edhe nëse ata përfundojnë të zgjedhin një model tjetër.

Kategoritë
LajmeTë ndryshmeTeknologji