Vrasësi është trajnuar në mënyrë aktive airsoft në shkollën e Beogradit dhe ka përdorur taktikat nga trajnimi në krim.

Kosta Keçmanoviq (13) nuk ka shkuar vetëm në poligon me të atin, por, siç shkruan Tanjug, ka ushtruar në mënyrë aktive airsoft.

“Ai nuk mund të kishte fituar përvojën pas tre vizitave në poligonin e qitjes për të vrarë shokët e tij me një saktësi të tillë si ai,” tha për Tanjug Ana Simonović, një eksperte armësh.

Siç ka specifikuar Simonoviq, i cili ka çertifikata për përdorimin e pothuajse të gjitha llojeve të armëve të zjarrit, djali ka kryer stërvitje, por jo në poligonin e qitjes, por është trajnuar në mënyrë aktive në airsoft, gjegjësisht simulim ushtarako-taktik, dhe këtë e ka përdorur për qëllime të këtij krimi. .

Ajo ka pohuar se babai i Keçmanoviqit e ka sjellë në stërvitje me ajër dhe kanë ushtruar së bashku, gjë që siç ka thënë ajo është “një lojë antistres sot” dhe nuk ka kufi moshe.

Simonoviq theksoi se sipas saj nuk ka mangësi në Ligjin për posedim të armëve dhe municionit, madje mendon se ligji është shumë i rreptë.
Bu kaynak metin hakkında daha fazla bilgiEk çeviri bilgileri için kaynak metin gerekli
Geri bildirim gönder
Yan paneller

Kategoritë
LajmeRajoni