Vuçiq: “99 për qind e sigurimit tim ‘Kobra’ duan të shkojnë në Kosovë”

Rreth 99 për qind e anëtarëve të njësitit ‘Kobra’ që ruan presidentin serb Aleksandar Vuçiq kërkuan të shkojnë në Kosovë.

Pas seancës së këshillit të sigurisë kombëtare, Vuçiq iu drejtua qytetarëve dhe tha se në “Kosovë kemi një luftë të vështirë të një populli për mbijetesë në vatrat e tij”. Ai ka përsëritur se policia e Kosovës nuk ka të drejtë të jetë në veri të Kosovës, por duhet të jetë Drejtoria e Veriut.

Ai me këtë rast është mburrur se njësiti ‘Kobra’ që merret me sigurimin e tij, ka shprehur gatishmërinë për të shkuar në Kosovë.

“Kam qajtur. 99 për qind e sigurimit tim ‘Kobra’ duan të shkojnë në Kosovë”, ka deklaruar ai me mburrje.

Kategoritë
LajmeRajoni